startscherm

Het startscherm

Dit is het scherm waar u aankomt als de applicatie jobs4your.careers wordt geopend. Als u al een account heeft, kunt u hier inloggen, nieuwe gebruikers kunnen door op "Registreer nu" een nieuw account aanmaken.

registreer

Het registratie scherm.

Nieuwe gebruikers kunnen zich op dit scherm gratis registreren. Registreren  gaat door het invoeren van een emailadres en een wachtwoord. Beiden moeten twee keer worden ingevoerd om vergissingen en typefouten te voorkomen.

Tevens moeten de algemene voorwaarden en het privacy statement wordn geaccepeerd.

Screenshot 2019 04 20 Jobs4your careers

Het dashboard

Na het registreren of inloggen komt u op het dashboard terecht.

Het dashboard is het centrale overzicht van het a-portfolio. In de kolom rechts de persoonlijke gegevens. Deze zijn alleen zichtbaar voor de houder van het account.

Verder in deze kolom de knop naar het formulier om  de persoonlijke gegevens aaan te passen, het account type en een knop om het a-portfolio te verwijderen.

Accounttype.

Naast het standaard a-portfolio bestaan nog twee accounttypes. Dat zijn betaalde opties.

Met het accounttype "loopbaan" krijg je toegang tot enkele loopbaan instrumenten. Zo kun je je a-portfolio matchen op beroepsgroepen om te zien welke beroepsgroep het beste bij je past.

Met het accounttype "Coach" kunnen (loopbaan) coaches, inzage krijgen in de a-portfolio's van hun klanten.

De rechterkolom geeft informatie over diverse items uit het a-portfolio. Zo kun je de totaal score van je testen zien. Je kunt zien op welke vacatures je bent gematcht en deze vacature accepteren of afwijzen. Je kunt je connecties beheren (in ontwikkeling), je aangemaakte vacatures beheren en doorklikken naar organisaties waar je een beheersrol in hebt.

aanpassen dashboard

Aanpassen van je standaard gegevens

Op dit scherm kun je je standaard gegevens aanpassen.

Rechts kun je je foto vervangen of plaatsen, je cv uploaden (de gegevens uit je cv worden niet automatisch over genomen, dat moet je zelf doen!)

Als de site in de toekomst meertalig wordt kun je je voorkeurstaal in gaan stellen.

Het is belangrijk dat je een sterke pitch invoert want dat is het eerste wat een selecteur ziet als je gematcht bent op een vacature! Daarmee onderscheid je je. Zorg er wel voor dat in je pitch en omschrijving géén subjectieve elementen staan zoals je naam, geslacht en geboortedatum!